experience the exitement

 SAAS FEE WINTER

En herlig måde at bevæge sig i vinterlandskabet på om vinteren er på snesko. Oplev en krævende 4000 meter, en tur på den solbeskinnede gletcher, eller bare en mere moderat tur i de herlige vinteromgivelser. Her finder du udfordrende ture til alle niveauer. Vi står til rådighed med forslag og gode  ideer til en uforglemelig dag og med betagende udsigt i vente.


Allalinhorn er kendt som en af ​​de lettere 4000 meter toppe i Alperne. Om vinteren er det uforglemmelig eventyr for erfarne snesko vandrere, der sigter højere! Efter en krævende, men overskuelig opstigning, venter en betagende panoramaudsigt!Skjult 1850 meter højt oppe i de schweiziske alper ligger Saas Fee. Med 300 solskinsdage om året er der en fantastisk variation af  vinteraktiviteter. Oplev Saas dalens 18 majestætiske alpetoppe i et fortryllende vinterpanorama. Samtidig kan området prale med de højeste bjergtoppe i Europa. Lad os tage dig med på et eventyr du aldrig glemmer… 

Experience the Excitement

experience the exitement

Heli-skiing og

offpiste i Zermatt

En helikopterflyvning er altid noget specielt og endnu mere i Zermatts unikke bjerglandskab. Efter en flyvning over den snedækkede alpineverden, vil vi nyde en fantastisk nedkørsel på Monte Rosa-gletscheren ned til Zermatt eller alternativt fra Alphubeljoch til Saas-Fee. Hvis du kan håndtere dine ski eller dit snowboard under alle sneforhold, vil den her tur indfri dine vildeste forventninger. Minderne fra denne tur vil vare evigt....Er du en erfaren skiløber og kan du håndtere dine ski eller dit snowboard under alle sneforhold? Så står ingenting i vejen for din personlige fornøjelse. Vi vil tage dig med på de mest spektakulære nedkørsler, som Saas-Fee har at tilbyde på, og altid mest højeste sikkerhed i tankerne. Vores motto er: Pure downhill!

experience the exitement

Experience the Excitement

Få den grundlæggende teknik for alpin klatring i dette kursus. Den perfekte start for flere alpine eventyr! Dette intensive kursus som eet dags kursus giver dig en grundig instruktion i alle de færdigheder, der kræves i isklatring. Du vil blive introduceret til de fundamentale teknikker for sne og isklatring og udviklelære at beherske et komplet repertoire af state-of-the-art klatring, belaying og reb management færdigheder. Du vil også lære om de forskellige isbeskyttelsessystemer, gletcherspalte redningsmetoder samt teknikker, der kendetegner en god klatrer.

Er du blevet træt af at køre på de overfyldte  pister? Hvad med at rive en dag ud af skiferien og

prøve noget helt andet. Lad Saas Fee Guides tage dig med på en fantastisk dagstur gennem Adlerpass

fra Saas Fee til Zermatt, eller den inspirende offpist heldagstur til Fluchthorn med betagende udsigt til Monte Rosa og en total vild nedkørsel til Saas Allmagel

Fluchthorn fra

Brittaniahütte

Efter snefaldene ved måneds-skiftet april og maj er forholdene som vinter højsæsonen; - bare med mere solskin! Uanset om du har ski, snowboard eller telemark ski - vil denne teknisk lette tur inspirere dig. Selvom Fluchthorn toppen ikke når op til 4000 meters højde, er udsigten til Monte Rosa Øst side og de omkringliggende toppe lige så betagende.

De lange og varierede nedfarter til Mattmark/ Saas Almagell tilbyder et fantastisk off-piste eventyr.


experience the exitement

Experience the Excitement

Overvind tyngdekraften

Via ferrata er en helt fantastisk og sikker måde at klatre på.

Ruten er en fastlagt klatrerute, hvor du er sikret på en stålwire under klatringen. Ruterne er anlagt, så man bevæger sig igennem naturlige kløfter, huler, vandfald og alpin vegetation Adrenalinkick..!


Den spektakulære Via Ferrata fra Saas Fee til Saas Grund er

en af de smukkeste og mest spændende måder at forbinde de to landsbyer på. Er du en erfaren offpisteløber? Håndterer du ski eller snowboard under alle sneforhold? Saas Fee Guides tager dig med til de mest spektakulære pister som Saas Fee kan tilbyde. Eller en skisafari med en af Saas Fee Guides lokale eksperter? Du vil opleve de fedeste slopes og de cooleste offpiste nedfareter og frokost på en hyggelig bjergrestaurant?

Splitboard

Rookie Tour

Nyd det lækre pudder- eller forårsne på de fantastiske pister.

Under den korte opstigninger begynder de glædelig forventninger om de lange og meget behagelige nedkørsler at vokse. Dette er en god base at bygge videre på, hvis du planlægger at ville mere krævende skiløb som det næste skridt. Tag kontakt med en Saas-Fee Guide og blive fortrolig og dus med en ny facet af skiløb eller snowboarding.

Prøv Via Ferrata fra Saas Fee til Saas Grund
Offpisteski i Saas FEE er en kæmpe oplevelse
Oplev Breithorn fra Zermatt med Marc Derivaz  

Saas Fee er bare vinteroplevelser

Prøv Via Ferrata fra

Saas Fee til Saas Grund


Offpisteski i Saas FEE

er en kæmpe oplevelse


experience the exitement